Teemme kaivinkonetyöt Pellossa ja muualla Lapissa

Ota yhteyttä

Veljekset Rautio Oy tarjoaa monipuolisesti erilaiset kaivuu- ja kaivinkonetyöt Pellosta koko Lapin läänin alueelle, olipa kyse sitten uusien metsäteiden rungoista tai esimerkiksi omakotitalojen pohjatöistä. Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä, julkisen sektorin toimijoita ja yksityisiä kotitalouksia laidasta laitaan.

Valttina monipuoliset palvelut

Teemme kattavasti erilaisia töitä, mihin kaivinkone pystyy. Pääasiassa olemme urakoineet tienpohjien ja maanrakennuksen projektien parissa, mutta meiltä onnistuvat myös talojen, muiden rakennusten ja pihojen pohjatyöt tarpeidesi mukaan.

Teemme esimerkiksi:

  • rakennusten pohjatyöt

  • uusien metsäteiden rungot, perusparannukset ja rumputyöt

  • piharakentamisen

  • muut kaivinkonetyöt

  • kaivinkonetöiden yhteydessä tarvittavat kuljetukset ja erikoiskuljetukset.

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja

Maanrakennusta koko Lapin alueella

Palveluihimme kuuluvat erilaiset tietyöt, kuten metsäteiden pohjatyöt ja perusparannustyöt, sekä monet muut maanrakentamisen työt. Palvelemme pääosin Pellossa ja muualla Lapin alueella, mutta tarvittaessa voit kysyä mahdollisuuksiamme ottaa vastaan töitä myös muualta Suomesta. Ammattitaitomme ja kalustomme avulla kaivinkonetyöt hoituvat laadukkaasti ja aina sovitussa aikataulussa, joten ota yhteyttä, kun haluat varmistaa urakkasi onnistumisen!

Yhteystiedot

Rakennusten pohjatyöt ammattitaidolla

Teemme omakotitalojen, hallien ja muiden rakennusten pohjatyöt vahvalla ammattitaidolla ja erinomaisella kalustolla. Kuljetamme myös ylijäävän maa-aineksen pois ja toimitamme maaperään sopivan täytemaan tilalle, jos niin sovitaan! Kalustomme taipuu moneen, joten kysy meiltä tarjousta kaivinkonetta ja kuljetuskalustoa vaativiin töihin.

Pyydä lisätietoja