Metsäkoneurakointia pitkällä kokemuksella Pellosta  Länsi-Lapin alueelle

Ota yhteyttä

Veljekset Rautio Oy Pellosta on työskennellyt pitkään metsäkoneurakoinnin parissa, ja tarjoamme osaamisemme käyttöön kaikkiin urakoihin koko Lapin alueella ja tarvittaessa kauempanakin. Palvelemme sinua myös joustavasti ja nopealla aikataululla. Meiltä onnistuu metsäurakointi sekä pääurakoitsijana että aliurakoitsijana. Teemme metsäurakointia alihankintatyönä esimerkiksi Stora Ensolle.

60 vuotta kokemusta metsäkoneurakoinnista

Vahvuutemme on erittäin pitkä kokemus metsäurakoinnista Lapin metsissä. Perheyrityksemme on aloittanut toimintansa 1950-luvulla traktoriurakoinnin parissa, ja metsäkoneurakointia olemme tarjonneet asiakkaillemme jo yli 60 vuoden ajan. Kokemuksemme avulla urakkasi hoituu paitsi laadukkaasti niin taatusti sovitussa aikataulussa.

 

Palvelemme metsäkoneurakoissa sekä pääurakoitsijana että aliurakoitsijana. Asiakaskuntaamme kuuluu sekä yrityksiä, julkisen sektorin toimijoita että yksityisiä metsänomistajia erilaisine tarpeineen ja urakoineen. Teemme metsäurakointia alihankintana esimerkiksi Stora Ensolle.

Kysy lisää!

Puunkäsittelyä monipuolisesti

Metsäkoneurakoinnin palvelumme ovat monipuoliset. Palveluihimme kuuluu niin koneellinen puunkorjuu kuin muutkin metsäkoneella tehtävät työt. Hoidamme esimerkiksi harvennus-, tontti- ja uudistushakkuut tehokkaasti ja aina korjuujäljestä tinkimättä.

 

Puunkorjuu sisältää puun kaadon, karsinnan, katkonnan, mittaamisen sekä metsäkuljetuksen. Meillä siis myös puiden poiskuljetus on osa kokonaisvaltaista palveluamme. Helpotamme metsän- ja tontinraivausurakkaasi sillä, ettet joudu tilaamaan puiden poiskuljetusta muualta!

Pyydä tarjous puunkäsittelytöistä

Monipuolinen kalusto puunkorjuuseen ja -kuljetuksiin

Nykyaikaiseen puunkorjuun kalustoomme kuuluu sekä harvesteri että ajokone. Kuljetuskalustoomme kuuluvat esimerkiksi puoliperävaunun vetoauto siihen liitettävine kippiperävaunuineen ja lavetteineen.

 

Monipuolisen kalustomme ja vahvan, pitkään kokemukseen perustuvan osaamisemme avulla pystymme tarjoamaan sinulle kokonaisvaltaista metsäkoneurakointia puunkaadoista ja -karsinnoista aina kuljetuksiin saakka. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin ja annamme kilpailukykyisen tarjouksen palveluistamme!

Tutustu kalustoomme