Kuljetuspalveluita monipuolisesti – yrityksemme Pellosta palvelee koko Lapin alueella

Ota yhteyttä

Pellosta käsin toimiva Veljekset Rautio Oy tarjoaa monipuolisesti kuljetuspalveluita, myös erikoiskuljetuksia, kaikkialla Lapissa ja tarvittaessa kauempanakin. Meillä on yli 30 vuoden kokemus erilaisista kuljetuksista, ja huolehdimme kuormasi luotettavasti perille. Meillä sinua palvelevat kokeneet, asiansa osaavat kuljettajat.

Kaikki kuljetuspalvelut kattavasti samalta toimijalta

Tarjoamme laajat kuljetuspalvelut monipuolisella kalustollamme koko Lapin läänin alueella. Voit tilata meiltä joko kertakuljetuksen tai solmia kanssamme pidempiaikaisen sopimuksen toistuvaan kuljetustarpeeseen. Muokkaamme sopimuksen sisällön ja keston yhdessä tarpeidesi mukaan.

Meiltä onnistuvat esimerkiksi seuraavat kuljetukset:

  • erikoiskuljetukset

  • lavettikuljetukset

 

Voit tutustua monipuoliseen kuljetuskalustoomme tarkemmin kalustostamme kertovalla sivulla. Kerromme myös mielellämme lisää palveluistamme ja sopimusvaihtoehdoistamme!

Tutustu kalustoomme tästä

Erikoiskuljetusten ammattilainen

Kuljetuspalveluihimme kuuluvat vaativat ja ammattipätevyyttä vaativat erikoiskuljetukset. Meiltä saat kätevästi kaiken tarvittavan kalustosta kuljettajaan saakka – yhden ja saman katon alta. Meillä on myös vaadittavat luvat etuauton ajamiseen ja erikoiskuljetusten liikenteenohjaukseen.

 

Kaikki kuljettajamme ovat jo kannuksensa kuljetusten parissa hankkineita alan ammattilaisia, joilta löytyy kuljetuskokemusta laidasta laitaan. Pidämme myös jatkuvasti huolta ammattitaidostamme ja siitä, että se pysyy nykypäivän vaatimusten tasalla. Meille on kunnia-asia viedä kuormasi perille turvallisesti ja sovitussa ajassa.

Kysy lisää

Erikoiskuljetusten liikenteenohjaus

Kuljetusten lisäksi hoidamme erikoiskuljetusten liikenteenohjauksen Lapissa ja tarvittaessa kauempanakin. Varmistamme, ettei leveä kuljetus aiheuta vaaraa muille tiellä liikkujille tai häiritse tarpeettomasti muun liikenteen sujuvuutta.

 

Käytössämme on tarvittava kalusto, tarvikkeet ja luvat. Meille haasteelliset työt ja kohteet ovat olleet arkipäivää jo usean vuoden ajan, joten voit luottaa ammattitaitoomme. Pyydä siis meiltä tarjous vaativampaankin kuljetustarpeeseesi.

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja